www.kopos.lt
Atnaujinta 2022-07-28

Buto nuoma Juodkrantėje, Žaliasis kelias iki pat Baltijos jūros

Buto "Jora" nuoma Juodkrantėje - INFO Nr. 04420

Paspauskite pele ant nuotraukos, kurią norėtumėte pamatyti didesnę. (Nuotrauka atsidarys naujame lange!)

Ramioje vietoje, medžių apsuptyje, buv. poilsio namuose "Gintaras" Jūsų laukia dviejų kambarių butas. Nuostabus, žavus, nepakartojamas Juodkrantės miško keliukas, vedantis link jūros. Visai netoliese yra naujai įrengtas sporto įrengimų aikštynas. Pastato kieme, prie parduotuvės, yra skveras su vaikų žaidimų aikštele.
Butas yra į vakarinę (miško) pusę, čia net karštą vasaros dieną maloniai gaivu. Ryte Jus pažadins paukščių čiulbėjimas. Svetainė-virtuvė - valgomasis yra vienoje bendroje erdvėje. Baras su itin patogiomis kėdėmis. Jaukioje virtuvėje Jūs galėsite gaminti maistą, pusryčiauti, pietauti ir vakarieniauti. Virtuvė su maisto ruošimui reikalinga buitine įranga (elektrinė viryklė, šaldytuvas, mikrobangų krosnelė ir kt.)
Svetainės erdvė: minkštas kampas išsiskleidžia į plačią dvigulę lovą, žurnalinis staliukas, didelis televizorius. Jaukus miegamasis – dvigulė patogi lova, naktinės žaliuzės, spinta su joje paruošta Jums patalyne bei rankšluosčiais. Jaukus, paveikslais papuoštas miegamasis su dvigule lova. Higienos kambaryje – dušo kabina, prausyklė, pakabinama spintelė su veidrodžiu, WC.

Sveiki atvykę į Juodkrantę - į nepaprasto grožio, unikalų, savitą žemės lopinėlį, daug amžių kurtą gamtos ir prižiūrėtą žmogaus, su smėlio kopomis ir reta augmenija, su gražia marių pakrante, sveiki atvykę į vieną gražiausių bei populiariausių Lietuvos kurortų.

Juodkrantės centre, medžių apsuptyje ir paunksnėje, ramioje vietoje šalia tako link jūros, yra buvę poilsio namai "Gintaras". Pastatas statytas 1913 metais, tikros vokiškos kokybės - storos mūro sienos, kas yra puiki garso izoliacija, 1985 metais pastatas kapitaliai renovuotas. Ten Jūsų laukia gražiai įrengtas dviejų kambarių butas (2016 metais bute padarytas kapitalinis remontas).

Iš vienos pastato pusės pasitinka nuostabus marių vaizdas, kitoje pusėje - miško žaluma, mišku apaugusios kopos, kelias link jūros. Gražiai sutvarkyta Kuršių marių pakrantė ideali vieta pasivaikščiojimams. Nuo mūsų atstumas iki jūros tik apie 15 minučių kelio pėstute žaviu miško keliuku. Iki jūros yra nutiestas ir dviračių takas. Nelinkę vaikščioti pėstute, asfaltuotu keliu, galėsite nuvažiuoti automobiliu iki pat paplūdimio per 3-5 minutes, ten yra įrengtos automobilių stovėjimo aikštelės.


Šalia namų skveras su vaikų žaidimų aikštele.

Visai netoliese yra naujai įrengtas sporto įrengimų aikštynas.

Butas yra į vakarinę (miško) pusę, čia net karštą vasaros dieną maloniai gaivu.

Bute ant langų uždėti tinkliukai, todėl Jūsų ramybės nedrums uodai, musės, mašalai.

Iki artimiausios parduotuvės apie 50 metrų.


Bute svetainė –valgomasis -virtuvė vienoje bendroje erdvėje. Šeimininkaujančių žinioje - maisto ruošimui reikalinga buitinė įranga - elektrinė viryklė, šaldytuvas, elektrinis virdulys, mikrobangų krosnelė, įrankiai maisto ruošimui, puodai, indai ir kt.

Minkštasis kampas išsiskleidžia į plačią dvigulę lovą, lengvai pritaikomą miegojimui 2 asmenims, kambaryje didelis televizorius, žurnalinis staliukas.

Jaukus, paveikslais dabintas miegamasis su patogia dvigule lova, naktine žaliuzes, spinta, kurioje Jums paruošta patalynė bei rankšluosčiai.

Higienos kambarys (praustuvė, pakabinama spintelė su veidrodžiu, dušo kabina, tualetas).

Šiame bute patogiai gali ilsėtis 4 asmenys (2+2).

Laukiame Jūsų atvykstant adresu: Kalno g. 12 - 9, Juodkrantė.

Šeimininko galerija

Su gyvūnais (augintiniais) apgyvendiname tik susitarus iš anksto.

Apgyvendinimas nepritaikytas neįgaliesiems.

Šalia namų yra automobilių parkavimo vieta.

Šalia namų yra poilsio aikštelė su lauko baldais.

Maitinimo paslaugos neteikiamos.

Galimybės pasinaudoti interneto prieiga nėra.

Užimtumo kalendorius (Kalendorius atsidarys naujame lange!)

Buto nuomos kaina parai:
(2 kamb. - 2+2 asm.)

Užimtumo kalendorius

Sezonas
Litais LTL
Eurais EUR
March 2024
SMTWTFS
      01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31      
06-01 - 06-30  -  50 - 50
07-01 - 08-31  -  60 - 60
09-01 - 09-30  -  50 - 50
10-01 - 05-31  -  50 - 50


Pasirinkite Jums labiausiai tinkamą poilsio laiką ir užsisakykite dabar.

Užsakymai priimami tel.     arba el.paštu    

Rezervuojant poilsio laiką, 30 procentų visos mokėtinos sumos avansas pervedamas į buto savininko atsiskaitomąją sąskaitą:    

Pavedime prašome nurodyti savo vardą, pavardę, poilsio laiką ir buto INFO Nr.04420.

Anuliuoti rezervavimą prieš mėnesį iki užsakyto laikotarpio pradžios galima nemokamai. Neatvykus arba sutrumpinus poilsio laiką avansas negrąžinamas.

Jūsų poilsio laikas: nuo užsakytos dienos 14 val. iki paskutinės dienos 12 val.

Į viršų

Grįžti į nuomos paiešką

Už informacijos autentiškumą, apibūdinančią nuomojamas patalpas, atsako patalpų savininkas.

Tweet
Google
 

© Šio tinklapio visos turtinės ir neturtinės teisės priklauso tinklapio savininkui. Tinklapio naudojimas komerciniams, profesiniams ir kitokiems ne asmeninio pobūdžio tikslams yra draudžiamas ir užtraukia atsakomybę pagal Lietuvos Respublikos įstatymus. Tinklapio administratorius: info



Virtualios 3D panoramos  Aktyvus poilsis Jums  Vaikiški drabužiai internetu  Dovanėlės sužadinti aistrą 
Virtualus žurnalas Vaiva.lt  Kalbos praktikos centras Lingualit  Kelionių agentūra PegasusTour