www.kopos.lt
In the English ENG По русски RUS Auf deutsch DEU Lietuviškai LIT
Atnaujinta 2020-05-13

Kambarių nuoma Nidoje – svečių namai prie jūros Cunami

Poilsis Nidoje svečių namuose "Cunami" INFO Nr. 00690

Paspauskite pele ant nuotraukos, kurią norėtumėte pamatyti didesnę. (Nuotrauka atsidarys naujame lange!)

Kambarių nuoma prie jūros svečių namuose Cunami Nidoje Iki gintarinės Baltijos jūros švaraus paplūdimio tik 100 m. Yra dvi poilsio vietos šalia namo kieme su lauko baldais Čia ypač malonu klausytis jūros ir pušų ošimo
Kambarių nuoma prie jūros svečių namuose "Cunami" Nidoje Iki gintarinės Baltijos jūros švaraus paplūdimio tik 100 m. Yra dvi poilsio vietos šalia namo kieme su lauko baldais. Čia ypač malonu klausytis jūros ir pušų ošimo.
1 kambario nuoma. Balkone malonu atsigerti kvapnios kavos. 1 kambario nuoma. Minkštas kampas. 2 kambario nuoma. Nuostabus vaizdas pro langą. 2 kambario nuoma. Dvigule sofa.
Kambarys Nr.1 (25 kv. m, atskiras įėjimas). Balkone malonu atsigerti kvapnios kavos. Kambarys Nr.1 Yra plati dvigulė lova, minkštas kampas (TV, šaldytuvas, virdulys). Kambarys Nr.2 (15 kv. m, atskiras įėjimas). Nuostabus vaizdas pro langą. Kambarys Nr.2 Dvigule sofa / viengulis fotelis (yra šaldytuvas, el. virdulys, indai).
3 kambario nuoma. Plati dvigulė lova. 3 kambario nuoma. Stebėti pušų viršūnes. 4 kambario nuoma. Dvigulė lova, minkštasuolis. 4 kambario nuoma. Malonu vakarais pasėdėti balkone.
Kambarys Nr.3 (22 kv. m, be balkono). Plati dvigulė lova (yra šaldytuvas, el. virdulys, indai). Kambarys Nr.3 Minkštasuolis. Gulėdamas gali stebėti linguojančias pušų viršūnes. Kambarys Nr.4 (25 kv. m, su balkonu). Dvigulė lova, minkštasuolis, šaldytuvas, TV, indai. Kambarys Nr.4 Malonu vakarais pasėdėti balkone prie aromatingos arbatos puodelio, pasišnekučiuoti.
5 kambario nuoma. Minkštasuoliai vakare pavirsta patogia lova. 5 kambario nuoma. Pro langą matosi pušų viršūnės, dangaus platybės. 6 kambario nuoma. Pats didžiausias ir erdvingiausias Prezidento numeris. 6 kambario nuoma. Iš balkono skaičiuosite žvaigždes saules take.
Kambarys Nr.5 (22 kv. m, be balkono) Minkštasuoliai vakare pavirsta patogia lova. Kambarys Nr.5 Pro langą matosi pušų viršūnės, dangaus platybės. Higienos kambaryje gaivus pušynų oras. Kambarys Nr.6 (30 kv. m, su balkonu). Pats didžiausias su virtuvėle ir atskiru miegamuoju "Prezidento numeris". Kambarys Nr.6 Dvigulė lova, daiktų spintos yra atskirai įrengtame patogiame miegamajame.
Pailsėti ir pasidžiaugti tylos akimirka galėsite jaukioje svetainėje Bendras erdvus valgomasis, su virtuvine technika Jūsų paslaugoms Visi higienos kambariai su dušais, praustuvėmis, WC Pro visus kambarių langus ir iš visų balkonų matosi pušynai
Kambarys Nr.6 O pailsėti ir pasidžiaugti tylos akimirka galėsite jaukioje svetainėje. Bendras erdvus valgomasis, su virtuvine technika Jūsų paslaugoms. Visuose kambariuose yra atskirai įrengti erdvūs higienos kambariai su dušais, praustuvėmis, WC. Pro visus kambarių langus ir iš visų balkonų – nuostabūs vaizdai į Kuršių nerijos pušynus.

Poilsis prie Jūros! Laukiame Atvykstant ! Svečių namai "Cunami" prie Baltijos jūros Nidoje - tik 100 m iki jūros kranto !!!

Svečių namai "Cunami" bene arčiausiai jūros esanti poilsio vieta, žmonėms pasiilgusiems tylumos ir romantikos. Namas stovi ant jūros pakrantės (iki jūros maždaug 100m.) Iki miesto centro beveik 1,7km. Tačiau: pėstute tai apie 20 min. kelio, su mašina – iki 5 min., dviračiu neskubant – apie 10 min.

2004m. buvo padaryti namo rekonstrukciniai darbai. Atnaujinta tiek išoriškai, tiek ir vidumi. Namo vidus puoštas mediena. Svečių namai turi savo automobilių stovėjimo aikštelę šalia namo. Taip pat yra lauko baldų komplektas, galima maloniai atsipūsti vakare, išsikepti šašlyką ar kepsnį arba ryte išgerti kvapnios kavos puodelį.

Svečių namuose "Cunami" iš viso nuomojami 6 kambariai – numeriai. Visuose kambariuose yra visi patogumai: minkštos ir patogios lovos, rūbų spintos, stalai su kėdėmis, TV, virduliai, šaldytuvai bei indai, stalo įrankiai. Kiekviename kambaryje yra įrengti atskiri higienos kambariai su dušo kabinomis, praustuvėmis ir WC.

Yra įrengtas erdvus valgomasis, kuriame: indaplovė, mikrobangų krosnelė, kavos virimo aparatas, viryklė, spintelės su visais reikalingais indais ir įrankiais.

Nidoje pajūryje pailsėsite ir jėgų prisisemsite visiems metams.

Svečių namai "CUNAMI" prie jūros, Smiltynės plentas 21–2, Nida, Neringa

Šeimininko galerija

Kambarių nuomos kainos parai ir užimtumo kalendoriai:

Kambarys Nr. 1
1 aukštas
INFO Nr. 00691
Kambarys Nr. 2
1 aukštas
INFO Nr. 00692
Kambarys Nr. 3
2 aukštas
INFO Nr. 00693
Kambarys Nr. 4
2 aukštas
INFO Nr. 00694
Kambarys Nr. 5
3 aukštas
INFO Nr. 00695
Kambarys Nr. 6
3 aukštas
INFO Nr. 00696

Su gyvūnais (augintiniais) apgyvendiname tik susitarus iš anksto.

Apgyvendinimas nepritaikytas neįgaliesiems.

Šalia namų yra automobilių parkavimo vieta.

Šalia namų yra poilsio aikštelė su lauko baldais.

Pagal pageidavimą teikiame maitinimo paslaugas už atskirą mokestį.

Yra galimybė naudotis bevielio interneto prieiga nemokamai (WiFi).


Per didžiąsias metų šventes taikomos vasaros sezono kainos. Dėl kainų galima derėtis !


Pasirinkite Jums labiausiai tinkamą poilsio laiką ir užsisakykite dabar.

Užsakymai priimami telefonu:+370 698 17659   +370 469 52153   arba el. paštu   olga_cunami@list.ru  

Rezervuojant poilsio laiką, 30 procentų visos mokėtinos sumos avansas pervedamas į svečių namų savininko (Olga Fedorčeva) atsiskaitomąją sąskaitą.

Sąskaitos Nr. LT747300010008236158   "Swedbank"   S.W.I.F.T. HABALT22

Pavedime prašome nurodyti savo vardą, pavardę, poilsio laiką, INFO Nr. 00690 bei kambario numerį (nuo 1 iki 6).

Anuliuoti rezervavimą prieš mėnesį iki užsakyto laikotarpio pradžios galima nemokamai. Kitais atvejais, pinigai negrąžinami.

Jūsų poilsio laikas: nuo užsakytos dienos 14 val. iki paskutinės dienos 12 val.

Į viršų

Grįžti į nuomos paiešką

Už informacijos autentiškumą, apibūdinančią nuomojamas patalpas, atsako patalpų savininkas.

Tweet
Google
 

© Šio tinklapio visos turtinės ir neturtinės teisės priklauso tinklapio savininkui. Tinklapio naudojimas komerciniams, profesiniams ir kitokiems ne asmeninio pobūdžio tikslams yra draudžiamas ir užtraukia atsakomybę pagal Lietuvos Respublikos įstatymus. Tinklapio administratorius: info



Virtualios 3D panoramos  Aktyvus poilsis Jums  Vaikiški drabužiai internetu  Dovanėlės sužadinti aistrą 
Virtualus žurnalas Vaiva.lt  Kalbos praktikos centras Lingualit  Kelionių agentūra PegasusTour
 
Gairės:cunami sveciu namai prie juros kambarių nuoma vasarnamis Nidoje