inc
     

Atnaujinta 2011-06-05

Kambarių nuoma svečių namuose “Vida” Nidoje - INFO Nr.01000 (1+2+3+4+5)

Paspauskite pele ant nuotraukos, kurią norėtumėte pamatyti didesnę. (Nuotrauka atsidarys naujame lange!)

Šalia kotedžo kieme poilsio vieta su lauko baldais. Svečių valgomasis (15 kv. m), el. šildomos grindys, židinys, TV. Nr. 3 - 2 miegamos vietos (14 kv. m, 2 aukštas). Atviras balkonas. Poilsio vietoje lauke patogu išsikepti kepsnį ant žarijų, išgerti kavos.
Šalia kotedžo kieme poilsio vieta su lauko baldais. Svečių valgomasis (15 kv. m), el. šildomos grindys, židinys, TV. Nr. 3 - 2 miegamos vietos (14 kv. m, 2 aukštas). Atviras balkonas. Poilsio vietoje lauke patogu išsikepti kepsnį ant žarijų, išgerti kavos.
Nr. 5 - 3(2+1) miegamos vietos (24 kv. m, 3 aukštas) mansardoje. Nr. 5 - kambaryje TV, šaldytuvas, stalas su veidrodžiu, dvi rūbų spintos. Visuose kambariuose yra atskirai įrengti erdvūs higienos kambariai su fenais, dušo kabinomis, praustuvėmis, WC.
Nr. 5 - 3(2+1) miegamos vietos (24 kv. m, 3 aukštas) mansardoje. Nr. 5 - kambaryje TV, šaldytuvas, stalas su veidrodžiu, dvi rūbų spintos. Visuose kambariuose yra atskirai įrengti erdvūs higienos kambariai su fenais, dušo kabinomis, praustuvėmis, WC.

Svečių namuose “Vida” (G.D. Kuverto g. 8 - 5, Nida) nuomojami 5 kambariai svečiams


Nidos centrinėje dalyje įsikūrę svečių namai “Vida” veikia ištisus metus. Namas yra naujos statybos, trijų aukštų, kurio penktame kotedže nuomojami 5 kambariai svečiams. Kiekviename kambaryje parketo grindys ilgaamžės ir visada madingos. Svečių reikmėms - kondicionieriai, TV, šaldytuvai, staliukai su veidrodžiais moterims, foteliai su žurnaliniais staliukais, rūbų spintos, atskiri higienos kambariai su dušais arba dušo kabinomis, praustuvėmis ir WC bei elektra šildomomis grindimis. Svečių valgomajame galima sutikti šventes. Pageidaujantys gali pasinaudoti automatine skalbimo mašina, lygintuvu su lyginimo lenta. Šalia namo vidaus kiemelyje yra poilsio vieta su lauko baldais. Čia patogu išsikepti kepsnį ant žarijų, atsigerti ryte kvapnios kavos o vakare aromatingo vyno taurę ar bokalą šalto putojančio alaus. Kieme yra vieta laikyti dviračius (galima prirakinti prie dviračių stovo).

Nuo svečių namų tik pora minučių kelio iki Kuršių marių (120 m.) ir maždaug 15 min. (1100 m) kelio iki Baltijos jūros. Iki miesto centro apie 5 min. kelio (300m.)

Pilnai aprūpiname patalynės komplektais, rankšluosčiais ir kitomis smulkmenomis.


Kambarys Nr.1 vienam asmeniui (INFO Nr.01000-1)


2 miegamos vietos (10 kv. m, pirmas aukštas – rytų pusė). Kambaryje yra kondicionierius, šaldytuvas, TV, plati dvigulė lova, fotelis su žurnaliniu staliuku, rūbų spinta. Atskirame higienos kambaryje yra fenas plaukams džiovinti, dušo kabina, praustuvė ir WC bei elektra šildomos grindys.


Kambarys Nr.2 dviem asmenims (INFO Nr.01000-2)


2 miegamos vietos (13 kv. m, 1 aukštas - vakarų pusė). Kambaryje yra kondicionierius, šaldytuvas, TV, plati dvigulė lova, fotelis su žurnaliniu staliuku, staliukas su veidrodžiu moterims, rūbų spinta. Atskirame higienos kambaryje yra fenas plaukams džiovinti, dušo kabina, praustuvė ir WC bei elektra šildomos grindys.


Kambarys Nr.3 dviem asmenims (INFO Nr.01000-3)


2 miegamos vietos (13 kv. m, 2 aukštas - vakarų pusė su atviru balkonu). Kambaryje yra kondicionierius, šaldytuvas, TV, plati dvigulė lova, fotelis su žurnaliniu staliuku, staliukas su veidrodžiu moterims, rūbų spinta. Atskirame higienos kambaryje yra fenas plaukams džiovinti, dušo kabina, praustuvė ir WC bei elektra šildomos grindys.


Kambarys Nr.4 dviem asmenims (INFO Nr.01000-4)


2 miegamos vietos (11 kv. m, 2 aukštas - rytų pusė). Kambaryje yra kondicionierius, šaldytuvas, TV, plati dvigulė lova, fotelis su žurnaliniu staliuku, staliukas su veidrodžiu moterims, rūbų spinta. Atskirame higienos kambaryje yra fenas plaukams džiovinti, dušo kabina, praustuvė ir WC bei elektra šildomos grindys.


Kambarys Nr.5 trim asmenims (INFO Nr.01000-5) mansardoje


3 miegamos vietos (2+1 asmenims 20 kv. m, 3 aukštas mansardoje). Kambaryje yra kondicionierius, šaldytuvas, TV, plati dvigulė lova, plati viengulė lova, fotelis su žurnaliniu staliuku, staliukas su veidrodžiu moterims, dvi rūbų spintos. Atskirame higienos kambaryje yra fenas plaukams džiovinti, dušo kabina, praustuvė ir WC bei elektra šildomos grindys.


Su gyvūnais (augintiniais) neapgyvendiname.

Apgyvendinimas nepritaikytas neįgaliesiems.

Šalia namų nėra galimybės parkuoti automobilius.

Šalia namų yra poilsio aikštelė su lauko baldais.

Maitinimo paslaugos neteikiamos.

Galimybės pasinaudoti interneto prieiga nėra.


Kambarių nuomos kaina parai (5 kambariai nuomojami atskirai):

 

Sezonas
Litais LTL
Eurais EUR
06-01 - 08-31  -  43 - 75
09-01 - 05-31  -  35 - 58

Per didžiąsias metų šventes taikomos vasaros sezono kainos. Dėl kainų galima derėtis.


Pasirinkite Jums labiausiai tinkamą poilsio laiką ir užsisakykite dabar.

Užsakymai priimami tel. +370 686 66555        

Rezervuojant poilsio laiką, 30 procentų visos mokėtinos sumos avansas pervedamas į svečių namų savininko (Vida Stankevičienė) atsiskaitomąją sąskaitą.

Sąskaitos Nr. LT677300010008237157   AB “Swedbank”   S.W.I.F.T. HABALT22

Pavedime prašome nurodyti savo vardą, pavardę, poilsio laiką ir svečių namų “Vida” INFO Nr.01000, bei kambario Nr.

Jūsų poilsio laikas: nuo užsakytos dienos 14 val. iki paskutinės dienos 12 val.

Į viršų

Grįžti į nuomos paiešką Nidoje

Už informacijos autentiškumą, apibūdinančią nuomojamas patalpas, atsako patalpų savininkas.


Google
 

Vaiva.lt apie tai, kas daro mus laimingai!
Virtualios 3D panoramos
Aktyvus poilsis Jums
Nidos kempingas
Kelionės su PegasusTour
Kalbos praktikos centras
Vaikiški drabužiai internetu
Dovanėlės sužadinti aistrą

Pradžia * Neringa * Atvykimas * Skelbimai * Parduoda * Renginiai

Apgyvendinimas: Nida * Preila * Pervalka * Juodkrantė * Palanga * Nuoma žiema

© Šio tinklapio visos turtinės ir neturtinės teisės priklauso tinklapio savininkui. Tinklapio naudojimas komerciniams, profesiniams ir kitokiems ne asmeninio pobūdžio tikslams yra draudžiamas ir užtraukia atsakomybę pagal Lietuvos Respublikos įstatymus. Tinklapio administratorius: info