inc
RUS DEU  


Atnaujinta 2022-07-14

Buto "Jonas" nuoma Nidoje INFO Nr. 01020

Paspauskite pele ant nuotraukos, kurią norėtumėte pamatyti didesnę. (Nuotrauka atsidarys naujame lange!)

Taikos 6 – renovuotas namas pačiame Nidos centre. Jūsų poilsiui jauki svetainė. Palydovinė - TV. Svetainėje minkštasuolį galima transformuoti. Rytų miegamajame plati dvigulė lova ir TV.
Taikos 6 – renovuotas namas pačiame Nidos centre. Jūsų poilsiui jauki svetainė. Per palydovinę - TV Jūs sužinosite kas vyksta šalyje ir pasaulyje. Svetainėje minkštasuolį galima transformuoti į dvigulę lovą. Rytų miegamajame plati dvigulė lova ir TV vakaro žinioms pažiūrėti.
Vakarų svetainė – miegamasis, kur maloniai pailsėsite. Maisto ruošimas virtuvėje. Papietausite ar pavakarieniausite.
Vakarų svetainė – miegamasis, kur maloniai pailsėsite po karštos vasaros dienos. Virtuvėje šeimininkė galės naudotis visais įrengimais ir įrankiais, reikalingais maisto ruošimui. Čia pat ir skaniai papietausite ar pavakarieniausite.
Iš įstiklinto balkono galėsite stebėti vykstančius kultūrinus renginius savivaldybės aikštėje. Iš prieškambario galėsite kiekvienas rinktis kryptis pagal savo poreikius ir pomėgius. Vonios kambaryje nusiplausite pajūrio pliažų smėlį. Automatinė skalbyklė irgi pagelbės Jums. Atskiras WC.
Iš įstiklinto balkono galėsite net, begerdami kavą ar gurkšnodami aromatingą vyną, stebėti vykstančius kultūrinus renginius savivaldybės aikštėje. Iš prieškambario galėsite kiekvienas rinktis kryptis pagal savo poreikius ir pomėgius. Vonios kambaryje nusiplausite pajūrio pliažų smėlį. Automatinė skalbyklė irgi pagelbės Jums. Atskiras WC.


Pačiame Nidos centre stovi vienas gražiausių miestelio daugiabučių, kur į vieną butą antrame aukšte mes ir kviečiame Jus praleisti vasaros atostogas. Nuomojami trys kambariai su balkonu, virtuve, vonios kambariu ir WC, kur gali poilsiauti iki 5 asmenų.

Apsigyvenę čia Jūs rasite visa, kas reikalinga poilsiui ir maisto ruošimui. Jums atsivežti nieko nereikia, nes čia rasite viską kas reikalinga kasdieniniams buities poreikiams. Šeimininkės žinion visas virtuvės inventorius ir įranga. Nebent atvykdami sustokite kuriame nors markete apsipirkti pigesnių maisto produktų, nes šaldytuve galėsite daug ką pasidėti, kas reikalauja šalčio ir vėsos. Yra vieta laikyti dviračius rakinamoje patalpoje. Galime pasitikti atvykstančius lėktuvais, keltais, traukiniais. Šalia namo yra vieta automobilio parkavimui. Pailsėję pas mus Nidoje prie Baltijos jūros Jūs tapsite gražūs, pilni atsinaujinusių gyvybinių galių, džiaugsitės kiekviena gyvenimo akimirka ir svajosite vėl atvykti pas mus į Kuršių Neriją – paklajoti kopose ir pušynuose, pasivaikščioti pajūriu ir marių pakrantėje pasidžiaugti karališkomis gulbėmis, kurios kaip ir Jūs, labai myli Kuršių neriją ir gyvena čia nuo ankstyvo pavasario iki vėlyvo rudens. Nuo buto iki jūros - 1400 m., iki Kuršių marių - 100 m. Štai nuo šiol sprendimas atvykti ar ne priklauso tik nuo Jūsų! Laukiame Jūsų atvykstant adresu: Taikos 6-25, LT-5872 Nida/Neringa.


Su gyvūnais (augintiniais) neapgyvendiname.

Apgyvendinimas nepritaikytas neįgaliesiems.

Šalia namų nėra galimybės parkuoti automobilius.

Šalia namų poilsio aikštelės nėra.

Maitinimo paslaugos neteikiamos.

Yra galimybė pasinaudoti interneto prieiga.


Užimtumo kalendorius (Kalendorius atsidarys naujame lange!)

Buto nuomos kaina parai:
(3 kamb. - iki 5 asm.)

Einamo mėnesio užimtumas

Sezonas
Litais LTL
Eurais EUR
Mini kalendorius
March 2024
SMTWTFS
      01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31      
05-01 - 05-31  -  49 - 49
06-01 - 06-30  -  64 - 64
07-01 - 08-31  -  78 - 78
09-01 - 09-30  -  49 - 49


 

Užsakymai priimami tel. +370 685 15585     arba el.paštu milita.v@gmail.com    

Rezervuojant poilsio laiką, 30 procentų visos mokėtinos sumos avansas pervedamas į buto savininko atsiskaitomąją sąskaitą.

   

Pavedime prašome nurodyti savo vardą, pavardę, poilsio laiką ir buto INFO Nr. 01020

Rezervavus butą iš anksto ilgiau negu 4 paroms, nuomos kaina mažinama 5% visam rezervuotam poilsio laikui.

Jūsų poilsio laikas: nuo užsakytos dienos 14 val. iki paskutinės dienos 12 val.

Į viršų

Grįžti į nuomos paiešką Nidoje

Už informacijos autentiškumą, apibūdinančią nuomojamas patalpas, atsako patalpų savininkas.


Google
 

Vaiva.lt apie tai, kas daro mus laimingai!
Virtualios 3D panoramos
Aktyvus poilsis Jums
Nidos kempingas
Kelionės su PegasusTour
Kalbos praktikos centras
Vaikiški drabužiai internetu
Dovanėlės sužadinti aistrą

Pradžia * Neringa * Atvykimas * Skelbimai * Parduoda * Renginiai

Apgyvendinimas: Nida * Preila * Pervalka * Juodkrantė * Palanga * Nuoma žiema

© Šio tinklapio visos turtinės ir neturtinės teisės priklauso tinklapio savininkui. Tinklapio naudojimas komerciniams, profesiniams ir kitokiems ne asmeninio pobūdžio tikslams yra draudžiamas ir užtraukia atsakomybę pagal Lietuvos Respublikos įstatymus. Tinklapio administratorius: info