www.kopos.lt
Atnaujinta 2022-07-14

Apgyvendinimas Nidoje. Poilsis prie jūros Kuršių nerijoje

Buto nuoma Nidoje "Kopų 3 – 1" INFO Nr. 01060

Paspauskite pele ant nuotraukos, kurią norėtumėte pamatyti didesnę. (Nuotrauka atsidarys naujame lange!)

Apgyvendinimas Nidoje. Poilsis prie jūros Kuršių nerijoje Čia malonu pailsėti besiklausant pušyno ošimo Rašomasis stalas, spinta jūsų apyvokos daiktams dvi atskiros lovos, rūbų spinta
Butas yra šio namo pirmame aukšte. Už 50 m. – Kuršių marios. 1 – asis miegamasis. Čia malonu pailsėti besiklausant pušyno ošimo. Rašomasis stalas, spinta jūsų apyvokos daiktams, dvi atskiros lovos, rūbų spinta.
Kambarys įrengtas kiek žemiau, namo cokoliniame aukšte Galima ir pavakaroti, nes tikrai netrukdysite viršuje miegantiems Erdvioje virtuvėje – valgomajame kiekviena šeimininkė jausis kaip namuose Valgomojo erdvėje – stalas ir patogūs minkštasuoliai su kėdėmis
2 – asis miegamasis. Kambarys įrengtas kiek žemiau, namo cokoliniame aukšte. Galima ir pavakaroti, nes tikrai netrukdysite viršuje miegantiems jūsų vaikučiams. Erdvioje virtuvėje – valgomajame kiekviena šeimininkė jausis kaip namuose. Valgomojo erdvėje – stalas ir patogūs minkštasuoliai su kėdėmis.
Iš virtuvės į antrąjį miegamąjį veda laiptai Higienos kambaryje dušo kabina WC, vonia su dušu automatinė skalbyklė, lygintuvas
Iš virtuvės į antrąjį miegamąjį veda patogūs mediniai laiptai. Higienos kambaryje dušo kabina, WC, vonia su dušu, automatinė skalbyklė, lygintuvas, lyginimo lenta.

DĖMESIO! Skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs. Panašių skelbimų galite rasti čia - Buto nuoma Nidoje

Poilsis prie jūros Kuršių nerijoje – apgyvendinimas Nidoje: apie 50 m. nuo Kuršių marių kranto, Nidos gyvenvietės kopų gyvenamajame kvartale stovi mūsų dvylikos butų gyvenamasis namas, kurio pirmame aukšte naujai sutvarkytą, per du aukštus butą ir siūlome Jums apsigyventi nuostabių atostogų Kuršių nerijoje metu. Pas mus gali ilsėtis 4 (2+1+1) asmenys dviejuose kambariuose (pirmas kambarys ir virtuvė – valgomasis pirmame aukšte, antras kambarys ir du higienos kambariai cokoliniame aukšte).

Apsigyvenę mūsų bute Jūs rasite visa kas reikalinga poilsiui ir maisto ruošimui. Jums atsivežti nieko nereikia, nes čia rasite viską kas reikalinga kasdieniniams buities poreikiams patenkinti. Šeimininkė erdvioje virtuvėlėje ras visą inventorių ir įrangą bei stalo įrankius (mikrobangų krosnelė, šaldytuvas, dujinė plytelė, el. virdulys ir kt.).

Didelis ir erdvus švaros "apartamentas", kuriame vonia, dušo kabina, WC. Jūsų pagalbininkės automatinės skalbyklės nuotraukoje nesimato. Taip rasite plaukų džiovintuvą, drabužių džiovyklą, dulkių siurblį, lygintuvą su lyginimo lenta. Čia pat cokoliniame aukšte dar vienas atskiras WC su prausykle.

Nuo namo iki Kuršių marių apie 40 – 50 metrų, iki centro gal 200 m. o iki Baltijos jūros bus gal 1,5 km.

Pailsėję pas mus Nidoje prie Baltijos jūros Jūs būsite gražūs ir laimingi, džiaugsitės kiekviena gyvenimo akimirka ir svajosite vėl atvykti pas mus į Kuršių Neriją – pasimaudyti vienuose iš švariausių Baltijos pajūrio pliažų, paklajoti kopose ir pušynuose, pasivaikščioti pajūriu ir marių pakrante, pasidžiaugti karališkomis gulbėmis, kurios kaip ir Jūs, labai myli Kuršių neriją ir gyvena čia nuo ankstyvo pavasario iki vėlyvo rudens.


Laukiame Jūsų atvykstant adresu: Kopų g. Nr. 3 – 1, Nida, Neringa, Lietuva.

Jeigu Jums šiame bute pasirodys maža vietos ar važiuojate ilsėtis kartu su gerais draugais mes galime pasiūlyti dar kiek mažesnį butą Nidos etnografiniame sektoriuje. Buto nuoma Nidoje INFO Nr. 01050. O jeigu norite vykti poilsiauti kartu su gerais draugais ir leisti tylius vasaros vakarus kiemelyje esančioje poilsio vietoje, galite pasiūlyti Jiems apsistoti mūsų svečiu namuose esančiuose dviejuose apartamentuose INFO Nr. 01030 ir INFO Nr. 01040. Mėgstantiems ramybę galime pasiūlyti Purvynės gatvėje esantį dviejų kambarių 4 vietų butą kotedže INFO Nr. 00310.

Šeimininko galerija

Su gyvūnais (augintiniais) neapgyvendiname.

Apgyvendinimas nepritaikytas neįgaliesiems.

Šalia namų yra automobilių parkavimo vieta.

Šalia namų poilsio aikštelės nėra.

Pagal pageidavimą teikiame maitinimo paslaugas už atskirą mokestį.

Yra galimybė naudotis bevielio interneto prieiga nemokamai (WiFi).

Užimtumo kalendorius (Kalendorius atsidarys naujame lange!)

Buto nuomos kaina parai:
(2 kamb. – 4 (2+1+1) asm.)

Užimtumo kalendorius

Sezonas
Litais LTL
Eurais EUR
March 2024
SMTWTFS
      01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31      
05-01 - 06-30  -  103 - 103
07-01 - 08-31  -  103 - 103
09-01 - 09-30  -  73 - 73

Skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs. Kontaktiniai duomenys nėra rodomi.


Pasirinkite Jums labiausiai tinkamą poilsio laiką ir užsisakykite dabar.

Užsakymai priimami tel.     arba el. paštu    

Rezervuojant poilsio laiką, 30% visos mokėtinos sumos avansas pervedamas į buto savininko atsiskaitomąją sąskaitą.

Sąskaitos Nr.    

Pavedime prašome nurodyti savo vardą, pavardę, poilsio laiką ir buto INFO Nr. 01060

Anuliuoti rezervavimą prieš mėnesį iki užsakyto laikotarpio pradžios galima nemokamai. Neatvykus, bei sutrumpinus poilsio laiką avansas negrąžinamas.

Jūsų poilsio laikas: nuo užsakytos dienos 16 val. iki paskutinės dienos 12 val.

Į viršų

Grįžti į nuomos paiešką

Už informacijos autentiškumą, apibūdinančią nuomojamas patalpas, atsako patalpų savininkas.

Tweet
Google
 

© Šio tinklapio visos turtinės ir neturtinės teisės priklauso tinklapio savininkui. Tinklapio naudojimas komerciniams, profesiniams ir kitokiems ne asmeninio pobūdžio tikslams yra draudžiamas ir užtraukia atsakomybę pagal Lietuvos Respublikos įstatymus. Tinklapio administratorius: info



Virtualios 3D panoramos  Aktyvus poilsis Jums  Vaikiški drabužiai internetu  Dovanėlės sužadinti aistrą 
Virtualus žurnalas Vaiva.lt  Kalbos praktikos centras Lingualit  Kelionių agentūra PegasusTour
 
apgyvendinimas Nidoje poilsis prie jūros Kuršių nerijoje buto nuoma Nidoje kopos Nida