inc
     


Atnaujinta 2021-03-16

Buto nuoma Nidoje “Sana” – INFO Nr. 01150

Paspauskite pele ant nuotraukos, kurią norėtumėte pamatyti didesnę. (Nuotrauka atsidarys naujame lange!)

Iš balkono atsiveria Nidos mažųjų laivų ir jachtų prieplaukos panorama. Vakare galite stebėti kaip mėnuo tiesia per marias spindintį taką. Ryte nepramiegokite ugninių saulėtekių. Namą rasti nesunku. Tai vienas iš gražiausiai atrestauruotų Nidos gyvenvietės pastatų. Erdvus kiemas, suoleliai poilsiui ir gražiai tvarkoma aplinka. Vaizdas pro langą į savivaldybės aikštę – Nidos centrą. Neišeidami iš namų galite stebėti visus Nidos centre vykstančius renginius. Vienoje 30 kv. m erdvėje yra vietos ir poilsiui ir maisto ruošimaui.
Iš balkono atsiveria Nidos mažųjų laivų ir jachtų prieplaukos panorama. Vakare galite stebėti kaip mėnuo tiesia per marias spindintį taką, ryte – nepakartojamo grožio saulėtekius. Namą rasti nesunku. Tai vienas iš gražiausiai atrestauruotų Nidos gyvenvietės pastatų. Erdvus kiemas, suoleliai poilsiui ir gražiai tvarkoma aplinka. Butas ketvirtame aukšte. Vaizdas pro langą į savivaldybės aikštę – Nidos centrą. Neišeidami iš namų galite stebėti visus Nidos centre vykstančius renginius, taip pat mariose bangų supamus laivelius. Vienoje 29 kv. m erdvėje yra vietos ir poilsiui ir maisto ruošimui. Mini virtuvėlėje rasite maisto ruošimui būtinus indus ir prietaisus. Yra ir kavos aparatas, ir kava pirmam atvykimo puodeliui.
Ilgas 7 m balkonas atstos kiemą. Jame tikrai bus malonu ne tik pasveikinti naują auštančią dieną, bet ir žiūrėt į vakarėjantį dangų. Bendroje patalpoje yra patogi dvivietė 1,60 m pločio sofa-lova. Kad miegot būtų patogiau ant lovos uždėtas minkštas čiužinys. Norėdami miegamąją lovos dalį galite paversti sėdima dalimi. Spinta nors ir nedidelė, bet talpi. Joje tilps viskas ką atsivešite.
Ilgas 6 m balkonas atstos kiemą. Jame tikrai bus malonu ne tik pasveikinti naują auštančią dieną, bet ir žiūrėti į vakarėjantį dangų arba stebėti mariose vykstančias regatas. Bendroje patalpoje yra patogi dvivietė 1,60 m pločio lova. Kad miegoti būtų patogiau ant lovos uždėtas minkštas čiužinys. Lovą apvelku. Rankšluosčiai padėti vonios spintelės stalčiuje. Norėdami privatumo miegamąją lovos dalį galite užtraukti užuolaida, kuri sukurs jums jaukų mažutį miegamąjį. Nakčiai langą uždengia tamsios žaliuzės. Vėsinimui yra pastatomas ventiliatorius. Butas yra naujai suremontuotas. Baldai taip pat nauji. Miegamojo dalį nuo darbo ar poilsio sofutės skiria pertvarinė spinta, kurioje yra kabykla, lentynos ir stalčiai rūbams susidėti.
Iš bendros poilsio ir virtuvės patalpos išėjimas į balkoną. Patogi virtuvėlė, kurioje rasite viską, kas reikalinga maisto gaminimui ar tik užkandžiavimui. Virtuvėje yra šaldytuvas, mikrobangų krosnelė, duonos skrudintuvas arbatinukas, el plyta su orkaite, indai, stalo įrankiai puodai, keptuvė ir kt. Patogi dviaukštė lova, įrengta mini kambarėlyje, patiks Jūsų vaikams. Lovytėje gali miegoti vaikučiai, kurie ne aukštesni negu 1,6 metro ūgio, nes tokio ilgio yra lovytė. Patalpėlėje įrengtas ventiliatorius, kad oras būtų vėdinamas ir vaikučiams nebūtų tvanku miegant. Sanitarinė patalpa – dušas ir tualetas – kartu. Joje rasite automatinę skalbyklę, lyginimo stalą ir lygintuvą. Taip pat yra elektrinis rankšluosčių džiovintuvas. Yra ir nešiojama džiovyklėlė. Jei netyčia užklupo vasaros lietutis padžiauti rūbeliai greit išdžius.
Iš bendros poilsio ir virtuvės patalpos išėjimas į balkoną. Balkonas su stogeliu, kuriame galite mėgautis kavos puodeliu net lyjant lietui. Stalą virtuvėlėje ir balkone atstoja plati palangė. Esant vėsiam orui galite apsisiausti antklode. Patogi virtuvėlė, kurioje rasite viską, kas reikalinga maisto gaminimui. Virtuvėje yra kavos aparatas, šaldytuvas, mikrobangų krosnelė, skrudintuvas arbatinukas, el plyta su orkaite, indai, stalo įrankiai, puodai, keptuvė ir kt. Bendroje patalpoje esanti sofutė transformuojasi į lovą. Būtinybei esant galime pakloti lovą dar vienam ar dviem vaikučiams. Labai patogu nebus, nes išskleista sofutė neleidžia pilnai atidaryti į laiptinę išeinančias duris. Sanitarinė patalpa – dušas ir tualetas – kartu. Duše įrengtas reguliuojantis temperatūrą vandens maišytuvas. Rasite plaukų ir rankšluosčių džiovintuvus. Džiauti rūbams balkone yra džiovyklėlė ir viršutinių rūbų kabykla.
Šeimininko fotogalerija

Kainos kiekvienu konkrečiu atveju derinamos


Nidos centre, adresu Taikos g. 6-44, ketvirtame aukšte nuomojamas 2(+2) vietų butas “Sana” su vaizdu į Nidos mažųjų laivų ir jachtų prieplauką. Butas yra pačiame miestelio centre. Netoli yra prekybos centras “Maxima”, kavinė “Kuršis”, kultūros, turizmo ir informacijos centras “Agila” , Nidos autobusų stotis, Nidos katalikų bažnyčia, vaistinė, paštas, policija ir poliklinika. Šiek tiek tolėliau yra bardų skveras, gintaro galerija, žvejo buities muziejus, evangelikų liuteronų bažnyčia, etnografinės kapinės ir biblioteka.

Pėsčiomis iki jūros 20-30 min., iki marių 5 min., iki kopų 15-20 min. Nenorintiems eiti pėstute, ties keliu, prie pat namo sustoja mikroautobusas, kuris nuveža prie jūros.

Yra vieta laikyti dviračius užrakinamoje patalpoje.


Su gyvūnais (augintiniais) apgyvendiname tik susitarus iš anksto.

Apgyvendinimas nepritaikytas neįgaliesiems.

Šalia namų nėra galimybės parkuoti automobilius.

Šalia namų poilsio aikštelės nėra.

Maitinimo paslaugos neteikiamos.

Yra galimybė naudotis bevielio interneto prieiga nemokamai (WiFi).


Užimtumo kalendorius (Kalendorius atsidarys naujame lange!)

Buto nuomos kaina nakčiai:
1 kamb. – iki 4 asm. (2 suaugę + 2 vaikai)

Einamo mėnesio užimtumas

Sezonas
Litais LTL
Eurais EUR
Mini kalendorius
March 2024
SMTWTFS
      01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31      
05-01 - 05-31  -  40 - 60
06-01 - 06-30  -  40 - 60
07-01 - 07-31  -  50 - 80
08-01 - 08-31  -  50 - 80
09-01 - 09-30  -  40 - 60
10-01 - 04-30  -  40 - 60

Švenčių dienomis buto nuomos kaina kaip piko metu (liepos-rugpjūčio mėnesiais). Butas dvivietis. Galima papildomai apgyvendint 1 vaikutį. Kaina priklauso nuo užsakymo laiko, poilsio trukmės ir žmonių skaičiaus.


Užsakymai priimami tel. +370 650 69330     arba el. paštu sana.neringa@gmail.com    

Rezervuojant poilsio laiką pageidaujamas avansas 30 procentų sutartos sumos, kuris pravedamas į sąskaitą.

Sąskaitos Nr. LT814010042301069590   AB Bankas “LUMINOR”   BIC/SWIFT kodas

Pavedime prašome nurodyti savo vardą, pavardę, poilsio laiką ir buto INFO Nr.01150.

Anuliuoti rezervavimą prieš mėnesį iki užsakyto laikotarpio pradžios galima nemokamai. Neapmokėjus avanso per 2 paras nuo užsakymo suderinimo, užsakymas anuliuojamas. Neatvykus arba sutrumpinus poilsio laiką avansas negrąžinamas.

Atsiskaitymas išankstinis – pavedimu į nuomininko sąskaitą prieš pat atvykstant arba atvykus į vietą grynaisiais. Jeigu atvyksta poilsiauti daugiau asmenų nei sutarta priimant užsakymą, buto nuomininkas turi teisę imti papildomą mokestį.

Buto savininkas turi teisę reikalauti atlyginti poilsiautojų padarytus nuostolius.

Poilsiavimo metu prašome: nestumdyti baldų, informuoti buto nuomininką apie sugadintus daiktus ar prietaisus, rankšluosčius ir patalynę naudoti pagal paskirtį.

Jūsų poilsio laikas: nuo užsakytos dienos 14 val. iki paskutinės dienos 11:30 val.

Maloniai laukiame Jūsų atvykstant.

Į viršų

Grįžti į nuomos paiešką Nidoje

Už informacijos autentiškumą, apibūdinančią nuomojamas patalpas, atsako patalpų savininkas.


Google
 

Vaiva.lt apie tai, kas daro mus laimingai!
Virtualios 3D panoramos
Aktyvus poilsis Jums
Nidos kempingas
Kelionės su PegasusTour
Kalbos praktikos centras
Vaikiški drabužiai internetu
Dovanėlės sužadinti aistrą

Pradžia * Neringa * Atvykimas * Skelbimai * Parduoda * Renginiai

Apgyvendinimas: Nida * Preila * Pervalka * Juodkrantė * Palanga * Nuoma žiema

© Šio tinklapio visos turtinės ir neturtinės teisės priklauso tinklapio savininkui. Tinklapio naudojimas komerciniams, profesiniams ir kitokiems ne asmeninio pobūdžio tikslams yra draudžiamas ir užtraukia atsakomybę pagal Lietuvos Respublikos įstatymus. Tinklapio administratorius: info