www.kopos.lt
Atnaujinta 2022-07-14

Namelio nuoma Nidoje - puiki poilsio oazė, vertinantiems Nidos ramybę

Butas Nidoje "Namelis Nidoje - 1" su terasa ir dideliu kiemu - INFO Nr. 08031

Paspauskite pele ant nuotraukos, kurią norėtumėte pamatyti didesnę. (Nuotrauka atsidarys naujame lange!)

Namelio nuoma Nidoje apsuptame gamtos ir ramybės Čia gera klausytis pušų ošimo Didelis privatus kiemas su terasa ir lauko baldais Vos pravėrus duris atsiduri gamtos apsuptyje
Namelis stovi Pamario g. netoli Nidos evangelikų liuteronų bažnyčios, apsuptas gamtos ir ramybės Čia gera pabėgti nuo kasdienių rūpesčių, klausantis pušų ošimo. Yra didelis privatus kiemas su terasa ir lauko baldais. Vos pravėrus duris atsiduri gamtos apsuptyje.
Ramiam miegui dvi patogios viengulės lovos Minkštasuolis pavirsta į patogią viengulę lovą oje visa reikalinga įranga Laidų žiūrėjimui yra TV
Ramiam miegui dvi viengulės lovos, galinčios tapti patogia dvigule lova. Taip pat minkštasuolis, vakare virstantis į patogią viengulę lovą. Virtuvės zonoje svečiams visa reikalinga maisto gaminimui įranga. Laidų žiūrėjimui yra TV.
Higienos kambaryje rasite dušą, tualetą, praustuvę Suteikiamas plaukų džiovintuvas, rankšluosčių komplektai Lauko terasoje nuo kaitrios saulės saugo pavėsinė Čia puiku leisti atostogų laiką klausantis gamtos garsų
Higienos kambaryje rasite dušą, tualetą, praustuvę. Svečių patogumui suteikiamas plaukų džiovintuvas, rankšluosčių komplektai. Lauko terasoje nuo kaitrios saulės saugo elektroniniu būdu valdoma pavėsinė. Čia puiku leisti atostogų laiką klausantis gamtos garsų, terasoje gurkšnojant kavą.

Tikrą poilsį ir romantiškas akimirkas kviečiame praleisti ramioje Nidos vietoje - privačiame namelyje.

Pabėgti nuo miesto šurmulio į gamtos glėbį ir praleisti romantiškas akimirkas kviečiame ramioje Nidos vietoje, Pamario gatvėje esančiame namelyje. Apsuptas pušyno namelis stovi šalia Nidos liuteronų evangelikų bažnyčios, atokiai gatvių, su dideliu privačiu kiemu ir lauko terasa.

Būste patogu ilsėtis trims svečiams,- čia dvi viengulės lovos, galinčios tapti patogia dvigule lova, taip pat minkštasuolis, virstantis į erdvią lovą vienam svečiui. Besiilsintiems suteikiami patalynės komplektai. Virtuvės zonoje svečiai ras visą maisto gaminimui reikalingą įrangą,- šaldytuvą, dujinę viryklę, kriauklė, elektrinį virdulį, indus, puodus, stalo įrankius. Poilsiautojai mielai renkasi pietauti, vakarieniauti lauko terasoje, tai galima daryti ir namelio viduje,- yra stalas su kėdėmis.

Atsivežtiems daiktams sudėti yra komoda ir rūbų kabykla, laidų žiūrėjimui - TV. Higienos kambaryje įrengtas dušas, tualetas, praustuvė. Atvykę rasite plaukų džiovintuvą, rankšluosčių komplektus.

Vos pravėrus būsto duris atsiduri gamtos apsuptyje, tave pasitinka Nidos pušyno kvapai. Malonu leisti laiką lauko terasoje, besimėgaujant rytinės kavos puodeliu. Net ir karščiausią vidurdienį drąsiai galima laiką leisti lauke, nes nuo saulės kaitros saugo elektroniniu būdu valdoma ištiesiama pavėsinė. Galėsite plačiai atverti visus langus,- yra apsauginiai tinkleliai nuo vabzdžių ir nesukti galvos dėl automobilio, - bus suteikta parkavimo vieta.

Tai puiki vieta tiems, kurie vertina tylą, romantiką ir ramybę.

Atstumas nuo buto iki jūros – 1500 metrų, iki marių – 200 metrų.

Laukiame Jūsų atvykstant adresu: Pamario 33A, Nida, Neringa.

Šeimininko galerija

Su gyvūnais (augintiniais) neapgyvendiname.

Apgyvendinimas nepritaikytas neįgaliesiems.

Šalia namų yra automobilių parkavimo vieta.

Šalia namų yra poilsio aikštelė su lauko baldais.

Maitinimo paslaugos neteikiamos.

Yra galimybė naudotis bevielio interneto prieiga nemokamai (WiFi).

Užimtumo kalendorius (Kalendorius atsidarys naujame lange!)

Buto nuomos kaina parai:
(1 kamb. - iki 3 (1+1+1) asm.)

Užimtumo kalendorius

Sezonas
Litais LTL
Eurais EUR
March 2024
SMTWTFS
      01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31      
05-01 - 05-31  -  56 - 56
06-01 - 06-30  -  68 - 87
07-01 - 07-31  -  87 - 90
08-01 - 08-31  -  87 - 90
09-01 - 09-30  -  56 - 56
10-01 - 04-30  -  56 - 56

Švenčių dienomis nuomos kaina kaip piko metu (VII-VIII mėn). Kaina priklauso nuo užsakymo laiko, poilsio trukmės ir žmonių skaičiaus.


Užsakymai priimami tel. +370 611 33251   +370 612 46373   8469 52325 arba el. paštu pajurioperlas@gmail.com   razgai@erdves.lt  

Rezervuojant poilsio laiką pageidaujamas avansas 30 procentų sutartos sumos, kuris pravedamas į sąskaitą: LT087300010008226676   AB Bankas "Swedbank" Aldona Razguvienė   BIC/SWIFT kodas Habalt22

Pavedime prašome nurodyti savo vardą, pavardę, poilsio laiką ir buto INFO Nr. 08031.

Anuliuoti rezervavimą prieš mėnesį iki užsakyto laikotarpio pradžios galima nemokamai. Neapmokėjus avanso per 2 paras nuo užsakymo suderinimo, užsakymas anuliuojamas. Neatvykus arba sutrumpinus poilsio laiką avansas negrąžinamas.

Atsiskaitymas išankstinis – pavedimu į nuomininko sąskaitą prieš pat atvykstant arba atvykus į vietą grynaisiais. Jeigu atvyksta poilsiauti daugiau asmenų nei sutarta priimant užsakymą, buto nuomininkas turi teisę imti papildomą mokestį.

Buto savininkas turi teisę reikalauti atlyginti poilsiautojų padarytus nuostolius.

Poilsiavimo metu prašome: nestumdyti baldų, informuoti buto nuomininką apie sugadintus daiktus ar prietaisus, rankšluosčius ir patalynę naudoti pagal paskirtį.

Jūsų poilsio laikas: nuo užsakytos dienos 14 val. iki paskutinės dienos 11:30 val.

Maloniai laukiame Jūsų atvykstant!

Kiti pasiūlymai — Namelio nuoma Nidoje:

Namelio nuoma Nidoje - puiki poilsio oazė, vertinantiems Nidos grožį

Butas Nidoje "Namelis Nidoje - 2" su balkonu - terasa 2 aukšte - INFO Nr. 08032

Išsiilgusius jaukumo ir romantikos Nidos svečius kviečiame pailsėti apsuptame pušų namelyje, esančiame Pamario gatvėje. Į šią ramybės oazę patenkama pro atskirą įėjimą antrame aukšte. Yra erdvus balkonas / terasa, nuo jo atsiveria gražus vaizdas į pušyną. Būstas skirtas patogiam dviejų žmonių poilsiui.

Daugiau informacijos rasite čia >>>

Namelio nuoma Nidoje - komfortiškam poilsiui ir įsimintinoms atostogoms

Butas "Nojus" Nidoje su jaukia terasa poilsiui lauke - INFO Nr. 08033

Komfortiškam poilsiui keturių asmenų šeimai ar dviems poroms yra siūlomas butas "Nojus" etnografiniame name. Tai dviejų atskirų miegamųjų su valgomuoju butas, įrengtas prabangiu, klasikiniu stiliumi, dekoruotas stilingomis venecijietiškomis detalėmis. Laiką malonu leisti šalia namo esančioje terasoje.

Daugiau informacijos rasite čia >>>

Namelio nuoma Nidoje - puiki poilsio oazė, vertinantiems Nidos grožį

Butas "Vėtrungėlė" Nidoje su jaukia terasa poilsiui lauke - INFO Nr. 08035

Nidos mylėtojams, ieškantiems kokybiško ir romantiško poilsio, siūlome atostogų metu apsistoti jaukiame bute "Vėtrungėlė", įkurtame etnografiniame, žymaus Neringos veikėjo H. Blodės vasarnamyje. Jaukiame mansardiniame būste gali ilsėtis du svečiai (+ vaikutis iki 5 metų). Tai labai šviesus butas.

Daugiau informacijos rasite čia >>>

       
Šeimininko tinklaraštis

Į viršų

Grįžti į nuomos paiešką

Už informacijos autentiškumą, apibūdinančią nuomojamas patalpas, atsako patalpų savininkas.

Tweet
Google
 

© Šio tinklapio visos turtinės ir neturtinės teisės priklauso tinklapio savininkui. Tinklapio naudojimas komerciniams, profesiniams ir kitokiems ne asmeninio pobūdžio tikslams yra draudžiamas ir užtraukia atsakomybę pagal Lietuvos Respublikos įstatymus. Tinklapio administratorius: info



Virtualios 3D panoramos  Aktyvus poilsis Jums  Vaikiški drabužiai internetu  Dovanėlės sužadinti aistrą 
Virtualus žurnalas Vaiva.lt  Kalbos praktikos centras Lingualit  Kelionių agentūra PegasusTour