www.kopos.lt
По русски RUS Lietuviškai LIT
Atnaujinta 2022-07-14

Buto nuoma Nidoje miesto centre, šalia savivaldybė ir Nidos informacijos centras

Centras — INFO Nr. 01760

Paspauskite pele ant nuotraukos, kurią norėtumėte pamatyti didesnę. (Nuotrauka atsidarys naujame lange!)

Buto nuoma Nidoje miesto centre Pro langus matomas Nidos informacijos centras ir savivaldybė Svetainė ir virtuvė su kondicionavimo sistema Virtuvė pilnai įrengta Jūsų poreikiams
Butas yra trečiame aukšte (namas miesto centre, šalia savivaldybės aikštės). Svetainės langai į pietryčių pusę su mechaninėmis užuolaidomis (roletais), matomas Nidos informacijos centras. Svetainė ir virtuvė apjungtos į vieną bendrą erdvią patalpą su kondicionavimo sistema. Virtuvėje mikrobangų krosnelė, elektrinė viryklė ir kiti prietaisai Jūsų poreikiams.
Atskiri miegamieji kambariai poilsiui Miegamojo kambario langai į vakarų pusę Poilsio kambarys, patalynės komplektai Miegamajame kambaryje dvi atskiros lovos
Iš erdvios svetainės patenkame į atskirus miegamuosius kambarius. Pirmojo miegamojo langai į vakarų pusę su mechaninėmis užuolaidomis (roletais). Poilsio kambaryhe drabužių spinta, patalynės komplektais Jus aprūpins šeimininkai. Antrajame miegamajame dvi atskiros lovos ir spinta Jūsų drabužiams.
Prieškambaris Lietaus dušas Skalbimo mašina Atskiras WC
Prieškambaryje rūbų spinta, kurioje rasite dar ir lygintuvą bei lyginimo lentą. Didelis lietaus dušas vonioje atgaivins Jus karštą vasaros dieną. Automatinė skalbimo mašina Jūsų poreikiams. WC yra atskiroje patalpoje.

Kviečiame vasaros sezono metu išsinuomoti naujai modernizuotą ir sutvarkytą privatų 3 kambarių butą, kuris yra pačiame Nidos centre, adresu Taikos g. 6–34, Nida, Neringa, Lietuva. Apsigyvenę pas mus Jūs rasite viską, ko reikia poilsiui, maisto ruošimui ir kasdieniniams poreikiams tenkinti. Šalia pat Nidos informacijos centras ir savivaldybės aikštė, kurioje dažnai organizuojami nuostabūs renginiai.

Butas trijų kambarių: du miegamieji ir erdvi svetainė apjungta su virtuve į vieną bendrą patalpą. Vienu metu pas mus gali ilsėtis 4(+2) asmenys.

Įėjus į butą pateksite į prieškambarį, kuriame erdvi spinta veidrodinėmis durimis rūbams ir avalynei susidėti. Joje taip pat rasite lygintuvą ir lyginimo lentą.

Pirmame miegamajame — plati dvigulė lova ir erdvi spinta rūbams ar kitiems daiktams susidėti. Pilnai aprūpiname patalyne ir rankšluosčiais.

Antrame miegamajame — dvi atskiros viengulės lovos, rašomasis stalas ir rūbų spinta su veidrodžiu.

Jūsų žinioje — virtuvė su visa maisto ruošimui reikalinga įranga (elektrinė kaitlentė, šaldytuvas, elektrinis virdulys, mikrobangų krosnelė, indai, puodai, stalo įrankiai). Jūsų poilsiui — erdvi svetainė, kurioje patogūs minkšti baldai, TV su namų kinu Lietuvos ir pasaulio naujienoms sekti, video aparatūra. Karštą vasaros orą atvėsins kondicionavimo sistema.

Vonios kambaryje yra praustuvė su spintele, automatinė skalbimo mašina, vonia — dušo kabina. WC atskiroje patalpoje. Vonios ir WC patalpų grindys šildomos.

Yra galimybė atskiroje patalpoje laikyti dviračius.

Šeimininko galerija

Su gyvūnais (augintiniais) apgyvendiname tik susitarus iš anksto.

Apgyvendinimas nepritaikytas neįgaliesiems.

Šalia namų nėra galimybės parkuoti automobilius.

Šalia namų poilsio aikštelės nėra.

Maitinimo paslaugos neteikiamos.

Galimybės pasinaudoti interneto prieiga nėra.

Užimtumo kalendorius (Kalendorius atsidarys naujame lange!)

Buto nuomos kaina parai:
(3 kamb. — iki 6 asm.)

Užimtumo kalendorius

Sezonas
Litais LTL
Eurais EUR
March 2024
SMTWTFS
      01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31      
05-01 - 10-30  -  50 - 100

Per šventes taikomos vasaros sezono kainos. Dėl kainų galima derėtis.


Pasirinkite Jums labiausiai tinkamą poilsio laiką ir užsisakykite dabar.

Užsakymai priimami tel. +370 614 01183   +370 682 11848   arba el.paštu rickanida@gmail.com    

Rezervuojant poilsio laiką, 30 procentų visos mokėtinos sumos avansas pervedamas į buto savininko atsiskaitomąją sąskaitą.

Sąskaitos Nr. LT484010042300078553   Bankas "NORD/LB Lietuva"   SWIFT. AGBL LT 2X. Nuomotojo Ričardo Jaruševičiaus vardu.

Pavedime prašome nurodyti savo vardą, pavardę, poilsio laiką ir buto INFO Nr. 01760

Neatvykus arba sutrumpinus poilsio laiką avansas negrąžinamas.

Jūsų poilsio laikas: nuo užsakytos dienos 14 val. iki paskutinės dienos 12 val.

Kiti pasiūlymai — Poilsis prie jūros Nidoje:

Nuomojamas 2 kambarių butas Nidos centre

Nuomojamas 2 kambarių butas Nidos centre – INFO Nr. 07160

Jūsų poilsiui nuomojamas 2–jų kambarių (50 kv. m, 2+2 miegamos vietos) butas Nidos centre, Taikos gatvėje. Butas yra keturių aukštų daugiabučio namo ketvirtajame aukšte, pro langus atsiveria nuostabus Nidos bažnyčios vaizdas.

Daugiau informacijos rasite čia >>>

       

Į viršų

Grįžti į nuomos paiešką

Už informacijos autentiškumą, apibūdinančią nuomojamas patalpas, atsako patalpų savininkas.

Tweet
Google
 

© Šio tinklapio visos turtinės ir neturtinės teisės priklauso tinklapio savininkui. Tinklapio naudojimas komerciniams, profesiniams ir kitokiems ne asmeninio pobūdžio tikslams yra draudžiamas ir užtraukia atsakomybę pagal Lietuvos Respublikos įstatymus. Tinklapio administratorius: info



Virtualios 3D panoramos  Aktyvus poilsis Jums  Vaikiški drabužiai internetu  Dovanėlės sužadinti aistrą 
Virtualus žurnalas Vaiva.lt  Kalbos praktikos centras Lingualit  Kelionių agentūra PegasusTour
 
Gairės:Buto nuoma Nidoje,Nidos informacijos centras,poilsio kambarys