www.kopos.lt
In the English ENG По русски RUS Auf deutsch DEU Lietuviškai LIT
Atnaujinta 2022-07-14

Buto nuoma Nidoje. Vasaros atostogos ir poilsis prie jūros, Nida Neringa.

Nuomojamas butas "Dorėja" Nidoje – INFO Nr. 06190

Paspauskite pele ant nuotraukos, kurią norėtumėte pamatyti didesnę. (Nuotrauka atsidarys naujame lange!)

Namas yra pačiame Nidos centre, šalia savivaldybės Svetainėje dvi miegamos vietos, yra palydovinė TV Prireikus, minkštasuolis pavirsta dvigule lova Apsigyvenę čia Jūs rasite viską ko reikia poilsiui
Namas yra pačiame Nidos centre, šalia savivaldybės. Svetainėje (18 kv. m – 2 mieg. vietos) yra palydovinė TV. Prireikus, minkštasuolis pavirsta dvigule lova. Apsigyvenę čia Jūs rasite viską ko reikia poilsiui.
Miegamajame plati dvigulė lova, spinta Miegamajame dvi plačios lovos sustumtos greta Miegamajame rūbų spinta su veidrodinėmis durimis Virtuvės įranga ir įrankiai
Rytų miegamasis (16 kv. m), kuriame plati dvigulė lova, spinta. Vakarų miegamajame (17 kv. m) dvi plačios lovos sustumtos greta, kurias galima ir praskirti, rūbų spinta su veidrodinėmis durimis. Virtuvėje – valgomajame Jūs rasit visą reikalingą įrangą ir indus.
Iš miegamojo ir svetainės patenkate į du įstiklintus balkonus Atskirame higienos kambaryje praustuvė, dušo kabina Kitame higienos kambaryje vonia, automatinė skalbimo mašina Buto nuoma Nidoje, vasaros atostogoms ir poilsiui Neringoje
Iš rytų miegamojo ir svetainės patenkate į du įstiklintus balkonus. Atskirame higienos (4,5 kv. m) kambaryje praustuvė, dušo kabina ir WC. Kitame higienos kambaryje (4 kv. m) yra vonia ir automatinė skalbimo mašina. Buto nuoma Nidoje, kurorto centre vasaros atostogoms ir poilsiui Neringoje.

Laukiame Jūsų atvykstant !

Vasaros sezono metu kviečiame apsigyventi mūsų nuomojamame 3 kambarių (65 kv. m – 6 miegamos vietos) bute, kuris naujai renovuoto keturių aukštų namo antrame aukšte. Namas stovi centrinėje Nidos dalyje, netoli savivaldybės, pašto, naujų Maldos namų – Katalikų bažnyčios. Šalia namo yra vieta automobilio parkavimo vieta ir rakinama patalpa dviračiams, kad Jūsų atostogos ir poilsis Neringoje būtų ramios.

Apsigyvenę čia Jūs rasite viską ko reikia poilsiui, maisto ruošimui ir kasdieniniams poreikiams. Pilnai aprūpiname patalynės komplektais, rankšluosčiais.

Įėję į butą patenkate į prieškambarį (7 kv. m) iš kurio atskiri įėjimai į svetainę, abu miegamuosius, virtuvę ir abu higienos kambarius. Jūsų reikmėms – prieškambario baldų komplektas.

Virtuvėje (7 m2 ) yra visa maisto ruošimui reikalinga įranga (elektrinė viryklė su elektrine orkaite, šaldytuvas – šaldiklis, mikrobangų krosnelė, elektrinis virdulys, kavos virimo aparatas, indai, puodai, stalo įrankiai ir t.t.

Jūsų poilsiui svetainė, kurioje reikalui esant, gali ilsėtis 2 asmenys – minkštasuolis pavirsta patogia lova. Jūsų reikmėms palydovinė TV, indauja su indais ir sekcija su knygomis. Iš svetainės patenkate į atskirą įstiklintą balkoną su baldais poilsiui.

Rytų miegamasis (16 kv. m – 2 asmenims). Plati dvigulė lova, spinta su veidrodinėmis durimis. Iš kambario išeinate į atskira įstiklintą balkoną su poilsio baldais. Vakarų miegamasis (17 kv. m – 2 asmenims). Dvi plačios lovos sustumtos greta, kurias panorėjus galima ir praskirti. Jūsų poreikiams – spinta su veidrodinėmis durimis ir radijo imtuvas.

Viename higienos kambaryje (4,5 kv. m) praustuvė, dušo kabina su masažine sienele, pakabinama spintelė su veidrodžiais ir WC. Kitame atskirame higienos kambaryje (4 kv. m) yra vonia ir automatinė skalbimo mašina, bei pakabinama rūbų džiovykla.

Atstumas nuo buto iki jūros – 1200 metrų, iki Kuršių marių – 300 metrų, iki Parnidžio kopos – 1000 m. Iki artimiausios kavinės – 50 metrų, parduotuvės – 50 metrų, banko – 50 metrų, autobusų stoties – 70 metrų. Netoli namo, kitoje gatvės pusėje paštas, vaistinė, ligoninė ir greitoji med. pagalba.

Maloniai laukiame Jūsų atvykstant adresu: Taikos 6 –31, Nida Neringa, Lietuva.


Su gyvūnais (augintiniais) neapgyvendiname.

Apgyvendinimas nepritaikytas neįgaliesiems.

Šalia namų yra automobilių parkavimo vieta.

Šalia namų poilsio aikštelės nėra.

Maitinimo paslaugos neteikiamos.

Yra galimybė naudotis bevielio interneto prieiga nemokamai (WiFi).

Užimtumo kalendorius (Kalendorius atsidarys naujame lange!)

Buto nuomos kaina parai:
(3 kambariai – 6 asmenims)

Užimtumo kalendorius

Sezonas
Litais LTL
Eurais EUR
March 2024
SMTWTFS
      01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31      
05-01 - 05-31  -  70 - 70
06-01 - 06-30  -  80 - 80
07-01 - 08-31  -  100 - 100
09-01 - 09-30  -  70 - 70

Per šventes taikomos vasaros sezono kainos. Kaina priklauso nuo užsakymo laiko ir poilsio trukmės.


Pasirinkite Jums labiausiai tinkamą poilsio laiką ir užsisakykite dabar.

Užsakymai priimami tel. +370 61954328   +370 69481760   arba el.paštu gerimanta@yahoo.com    

Rezervuojant poilsio laiką, 30 procentų visos mokėtinos sumos avansas pervedamas į buto savininko atsiskaitomąją sąskaitą.

LT937300010008233876   SWED  

Pavedime prašome nurodyti savo vardą, pavardę, poilsio laiką ir kotedžo INFO Nr. 06190.

Anuliuoti rezervavimą prieš mėnesį iki užsakyto laikotarpio pradžios galima nemokamai.

Jūsų poilsio laikas: nuo užsakytos dienos 14 val. iki paskutinės dienos 12 val.

Į viršų

Grįžti į nuomos paiešką

Už informacijos autentiškumą, apibūdinančią nuomojamas patalpas, atsako patalpų savininkas.

Tweet
Google
 

© Šio tinklapio visos turtinės ir neturtinės teisės priklauso tinklapio savininkui. Tinklapio naudojimas komerciniams, profesiniams ir kitokiems ne asmeninio pobūdžio tikslams yra draudžiamas ir užtraukia atsakomybę pagal Lietuvos Respublikos įstatymus. Tinklapio administratorius: info



Virtualios 3D panoramos  Aktyvus poilsis Jums  Vaikiški drabužiai internetu  Dovanėlės sužadinti aistrą 
Virtualus žurnalas Vaiva.lt  Kalbos praktikos centras Lingualit  Kelionių agentūra PegasusTour
 
Nida Neringa atostogos poilsis buto nuoma Nidoje Neringoje